:: اخبار

چهارمین کرسی ترویجی: «مرکز ثقل معنویت اسلامی و مستندات قرآنی آن»

پژوهشکده اخلاق و معنویت با همکاری پژوهشکده اسلام تمدنی، دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل، چهارمین کرسی ترویجی ذیل همایش «معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی» برگزار می‌کند.

سومین پیش نشست همایش

سومین پیش‌نشست همایش علمی معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی با عنوان «هم‌سنجی روش مواجهه اندیشه‌ای تبلیغ در معنویت‌های نوظهور با اسلام، با تکیه بر مفهوم هویت»، روز سه شنبه 20 دی 1401 ساعت 8 الی 10 صبح برگزار می‌گردد.

نتایج داوری چکیده‌های ارسالی به دبیرخانه

به عموم نویسندگان چکیده مقالات همایش «معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی» به اطلاع می‌رساند کسانی که تا پایان آذرماه 1401 چکیده خود را به دبیرخانه ارسال کرده بودند، چکیده آنها مورد داوری قرار گرفته و جهت مشاهده نتیجه به پنل کاربری خود مراجعه نمایند.

لینک باکس صوت‌ نشست‌ها و کرسی‌های ترویجی همایش

دبیرخانه همایش برای دسترسی سریع و آسان به صوت نشست‌ها و کرسی‌های برگزار شده ذیل همایش معنویت و علوم اسلامی لینک باکس صوت آن را برای بهره‌برداری هر چه بهتر اساتید، طلاب، دانشجویان محترم و علاقه‌مندان منتشر کرد.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)