دومین کرسی ترویجی با عنوان: دعا یا جذب انرژی؟

ارسال شده در تاریخ :
دومین کرسی ترویجی با عنوان: دعا یا جذب انرژی؟

پژوهشکده اخلاق و معنویت با همکاری دانشکدۀ الهیات تهران، کرسی ترویجی برگزار می‌کند.

پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری دانشکدۀ الهیات دانشگاه تهران و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ذیل دومین همایش معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی، روز چهارشنبه 9 آذر 1401، کرسی ترویجی با عنوان «دعا یا جذب انرژی» برگزار می‌کند.

در این جلسه که از ساعت 10 الی 12 به صورت مجازی برگزار می‌شود، دکتر احمد شاکرنژاد؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و رئیس پژوهشکده اخلاق و معنویت، به ارائۀ بحث خواهد پرداخت و آقایان: دکتر بهزاد حمیدیه؛ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دکتر اسماعیل سلیمانی؛ پژوهشگر و مدرس دانشگاه تهران به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

علاقه‌مندان به استفاده از مباحث این جلسه می‌توانند با لینک http://dte.bz/ethicsconf در این نشست علمی مشارکت داشته باشند.

دبیر علمی این کرسی ترویجی نیز دکتر مهدی فصیحی رامندی خواهد بود.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)