سومین کرسی ترویجی با عنوان: خدای درون، ماهیت و ادله له و علیه

ارسال شده در تاریخ :
سومین کرسی ترویجی با عنوان: خدای درون، ماهیت و ادله له و علیه

پژوهشکده اخلاق و معنویت با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه باقرالعلوم و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل، سومین کرسی ترویجی ذیل همایش برگزار می‌کند.

پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه باقرالعلوم و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌الملل، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ذیل دومین همایش معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی، روز دوشنبه 28 آذر 1401، کرسی ترویجی با عنوان «خدای درون، ماهیت و ادله له و علیه» برگزار می‌کند.
در این جلسه که از ساعت 12:30 الی 14 به صورت مجازی برگزار می‌شود، دکتر هادی وکیلی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دبیر علمی همایش، به ارائۀ بحث خواهند پرداخت و آقایان: حجت الاسلام دکتر محمدمهدی گرجیان؛ عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم و دکتر احمد شاکرنژاد؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.
 علاقه‌مندان به استفاده از مباحث این جلسه می‌توانند با لینک http://dte.bz/danaeeconf در این نشست علمی مشارکت داشته باشند.
دبیر علمی این کرسی ترویجی نیز حجت الاسلام دکتر رسول حسن‌زاده خواهد بود.
برای اطلاع از آخرین اخبار همایش، ما را در شبکه مجازی دنبال کنید.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)